X-BIONIC Energy Accumulator Light Shirt Long Sleeve Man

Značka: X-BIONIC

Užijte si chlad zimních sportů s X-BIONIC® ENERGY ACCUMULATOR LIGHT SHIRT LS MEN. Tato high-tech košile je nejlehčí v naší řadě a je navržena tak, aby poskytovala maximální výkon, aniž by vás…

Celý popis
Zvolte variantu
M L XL
Skladem
3 879 Kč

Popis produktu

Užijte si chlad zimních sportů s X-BIONIC® ENERGY ACCUMULATOR LIGHT SHIRT LS MEN. Tato high-tech košile je nejlehčí v naší řadě a je navržena tak, aby poskytovala maximální výkon, aniž by vás zatěžovala.
 
Zůstaňte v pohodlí a soustřeďte se s naším patentovaným systémem 3D Bionic Sphere® s ThermoSyphon®. Tato inovativní technologie udržuje optimální teplotu vašeho těla 37 °C a zajišťuje, že budete moci podávat maximální výkony i v těch nejchladnějších podmínkách.
 
Zažijte vynikající termoregulaci s Air-Conditioning Channel® a AirComPlex-Zone v horní části břicha. Tyto funkce fungují v dokonalé harmonii, aby vás udržely v pohodě, když se akce zahřeje. Navíc ISO-rameno a Sweat Traps® pod paží dále zlepšují regulaci teploty a udrží vás v suchu a pohodlí.
 
Užijte si neomezený pohyb s Expansion Ribs® na loktech. Ohnou se a natahují při každém vašem pohybu a poskytují vám maximální svobodu při zdolávání svahů. Ve spojení s Partialkompression® tato košile nejen podporuje vaše svaly, ale také zlepšuje průtok krve pro optimální chlazení a pomáhá vám rychleji se zotavit.
 
S X-BIONIC® ENERGY ACCUMULATOR LIGHT SHIRT LS MEN se budete na svahu cítit neporazitelně. Není to jen košile, je to společník zvyšující výkon pro vaše intenzivní zimní sportovní dobrodružství.

Specifikace

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.