ROSSIGNOL Soulside 24/25

Novinka
Doporučujeme

Značka: ROSSIGNOL

Dámský snb komplet Rossignol Soulsideje všestranný a chyby odpouštějící komplet, na kterém si vybuduješ základy snowboardingu a rozšíříš svůj rozsah dovedností. Správná kombinace rockeru 80% na…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
8 590 Kč

Popis produktu

Dámský snb komplet Rossignol Soulside
je všestranný a chyby odpouštějící komplet, na kterém si vybuduješ základy snowboardingu a rozšíříš svůj rozsah dovedností.

Správná kombinace rockeru 80% na patkách/camberu 20% mezi vázáním a měkkého prohnutí zajišťuje ovladatelnou jízdu bez zachytávání hran, která ti umožní pronikat do nového terénu a prozkoumávat hory za jakýchkoli sněhových podmínek. Ve spojení s vázáním Rossignol Soulside získáš cenově dostupný komplet, který tě zasvětí do krásy snowboardingu.

Specifikace

TECHNOLOGIE SNOWBOARD
AMPTEK AUTO TURN ROCKER Naše tři patentované směsi rockeru a camberu jsou každá přizpůsobena specifickému stylu jízdy a úrovni intenzity. AMPTEK AUTO TURN se vyznačuje měkčím flex profilem od špičky k patě a má směs rocker/camber 70/30 pro snadné zahájení zatáčky a snadnou a hravou jízdu.
RADCUT Technologie RADCUT spojuje tradiční vykrojení mezi inzerty, které přechází před konci do obráceného vykrojení. Vykrojení se při jízdě v podstatě přizpůsobuje, když jedete rychle, je delší a při pomalé jízdě zase kratší.
WOOD Naše standardní jádro WOOD obsahuje jediný typ dřeva vertikálně laminovaného, ​​aby vám poskytlo odolnost a pohodlí, aniž by došlo k přetížení.
GLASS FIBER SKLENĚNÁ VLÁKNA jsou pružnější než karbon a jsou k dispozici v různých hmotnostech a stylech pletení, což z nich činí spolehlivou volbu pro přizpůsobování flexe a torzní tuhost.
BASALT BAZALT je silnější a lehčí než skleněné vlákno a pružnější než vlákno karbonové. Bazaltová vlákna vylepšují výkon a stabilitu a navíc ještě redukují vibrace.
ABS ABS je používaný při výrobě postranic a pro konstrukce jader splitboardů. Tento materiál je dostatečně odolný, chrání jádro před vlhkostí.
FLEX 3 Hodnocení FLEX snowboardu Rossignol se pohybuje od nejměkčího (1) po nejtužší (10), takže si můžete vybrat ten nejlepší flex vzor pro vaše dovednosti a styl jízdy. S měkčími deskami se snadněji manipuluje, tužší desky nabízejí větší sílu a stabilitu.     

 

 

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.