ROSSIGNOL Signature Strato Course + vázání Look NX 12 Konect 22/23

Použité

Značka: ROSSIGNOL

Použité pánské lyže Rossignol Signature Strato pro zkušené lyžaře. STRATO EDITION jsou technologiemi nabité karvingové lyže na upravené sjezdovky pro zkušené lyžaře, kteří mají techniku lyžování…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
7 900 Kč

Popis produktu

Použité pánské lyže Rossignol Signature Strato pro zkušené lyžaře.

STRATO EDITION jsou technologiemi nabité karvingové lyže na upravené sjezdovky pro zkušené lyžaře, kteří mají techniku lyžování zvládnutou na jedničku. Jedná se o limitovanou edici s elegantním ikonickým designem a závodní DNA. Špičkové sportovní lyže určené spíše pro jízdu s krátkým obloukem na tvrdé upravené pistě, které jsou vybaveny sendvičovou konstrukcí s dřevěným jádrem, vám umožní pocítit spolehlivý grip od prvního momentu a výbušnou energii při výjezdu z každého oblouku. Designové detaily znázorňují naše 110leté zkušenosti s definováním lyžařské kultury.

Specifikace

Technologie:

On Trail Rocker Rocker
Poplar Wood Core
Titanal

Geometrie (mm): 122 / 74 / 104 při 156 cm
Vázání: LOOK NX 12
DIN 3,5 - 12
Lyže jsou zkontrolovány a opraveny v odborném servisu WINTERSTEIGER, jsou 100% funkční a poskytujeme na ně záruku 12 měsíců.

Dodaná lyže se může mírně lišit od fotografie produktu, například drobnými oděrky nebo škrábanci na povrchu lyže, které ale nemají vliv na její funkčnost.

Upozorňujeme, že lyže nemusí být vystaveny na prodejně. Pro ověření nás můžete kontaktovat na repasport@repasport.cz

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.