ROSSIGNOL Pure Pro 100 GW 24/25

Novinka
Doporučujeme
Akce

Značka: ROSSIGNOL

Dámské lyžařské boty PURE PRO 100 ve 100mm "středně široké" variantě jsou zárukou jedinečné energie, přesnosti a díky možnosti bootfittingu i komfortu. Technologie skeletu Sensor Blade snižuje…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
11 990 Kč
10 790 Kč
-10%

Popis produktu

Dámské lyžařské boty PURE PRO 100 ve 100mm "středně široké" variantě jsou zárukou jedinečné energie, přesnosti a díky možnosti bootfittingu i komfortu. Technologie skeletu Sensor Blade snižuje hmotnost a pomáhá přenášet energii přímo do lyže. Možnost nastavení flexe umožňuje přizpůsobení boty na míru potřebám konkrétního lyžaře. Vnitřní botičky OptiSensor s tepelnou izolací z vlny Merino jsou zárukou jedinečného komfortu, opory a tepelné izolace.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka (mm): 100
Flex index 100
SKELET
Technologie skeletu:  SENSOR BLADE
Materiál - skořepina: POLYETHER
Mezipodešev: PU FOAM
VNITŘNÍ BOTIČKA
Popruh (mm): Tech 40
Jazyk: Power Wrap
Schránka na prsty z jednoho dílu
PŘEZKY
Technologie: 100% Aluminium
Nastavení: 4 Micro
Další vlastnosti: Nastavitelné zuby 3 polohy
TECHNOLOGIE
Sensor Blade Technologie skeletu SENSOR BLADE má za cíl eliminovat přebytečný materiál, snižovat celkovou hmotnost skeletu a zvyšovat torzní tuhost. Asymetricky tvarovaný skelet pomáhá přenášet energii do špičky boty a optimalizuje tak přenos energie.
Slim Fit Lyžařské boty varianty SLIM FIT se představují ve speciálně přizpůsobené šířce pro dámy ve "středně široké" 100 mm variantě. Tyto boty se hodí pro zkušené lyžařky, které touží po komfortu a dobré opoře chodidla.
Women Cuff Technologie WOMEN CUFF využívá u dámských lyžařských bot kratší horní část, která má tvar tulipánu a perfektně tak padne dámskému tvaru lýtka. Ženám tato technologie zaručuje jedinečnou rovnováhu, komfort a výkon.
Flex Adjustment Možnost nastavení flexe pomocí šroubu v zadní části boty je zárukou více energie, komfortu a lepšího výkonu.
Diagonal Buckles Přezky DIAGONAL BUCKLES jsou zárukou lepšího obalení chodidla a opory.
Thermic THERM-IC je systém nahřívání lyžařských bot, který uvolňuje teplo v oblasti prstů a následně ho šíří po celé podrážce, vylepšuje mobilitu svalů chodidla, vylepšuje výkon a zároveň poskytuje komfort a tepelnou izolaci v chladných podmínkách.
Merino Wool Vlna Merino je více než pouhá tepelná izolace, je přírodním termoregulátorem, který je prodyšný, velmi měkký, pohodlný a pohlcuje pachy.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.