ROSSIGNOL Hero JR Multi Event + vázání Xpress 7 GW 24/25

Novinka
Doporučujeme
Akce

Značka: ROSSIGNOL

HERO JUNIOR MULTI-EVENT jsou skvělými lyžemi pro první závodní oblouky. Díky ROSSITOP Cap konstrukci je zvýšena životnost a rychlost reakce lyže a díky progresivní flexi odpovídající délce jsou tyto…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
7 690 Kč
6 920 Kč
-10%

Popis produktu

HERO JUNIOR MULTI-EVENT jsou skvělými lyžemi pro první závodní oblouky. Díky ROSSITOP Cap konstrukci je zvýšena životnost a rychlost reakce lyže a díky progresivní flexi odpovídající délce jsou tyto lyže více než vhodné pro první závodní oblouky. Lyže byly navrženy tak, aby dětem pomáhaly posouvat se na vyšší úroveň.

Specifikace

SPECIFIKACE
Hmotnost: 1,8 Kg / pár (130 cm)
Krojení:  108-67-94
Systém vázání: Xpress 7
PROFIL
Rocker:  All Terrain Rocker
Konstrukce: Cap
MATERIÁL
Jádro:  Poplar Woodcore
TECHNOLOGIE
CAP CAP lyže s konstrukcí CAP jsou posíleny vrchní vrstvou ROSSITOP, která lyži obaluje od hrany ke hraně. Tato konstrukce pomáhá vytvořit lyže, které jsou velmi snadno ovladatelné, pohodlné a odolné.Poskytuje dlouhou životnost.
POPLAR WOODCORE ROSSITOP CAP cenově dostupnější konstrukce ( bez bočních svislých stěn ) je velmi lehká a odolná vůči poškození. Dodává tak lyžím nízkou hmotnost a komfortní jízdní vlastnosti. Jádro ze dřeva topolu je zárukou jedinečné pružnosti a tlumením vibrací.  

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.