ROSSIGNOL Forza 60° V-TI Konect + vázání SPX 12 GW 23/24

Použité

Značka: ROSSIGNOL

Použité lyže Rossignol Forza 60 TI pro zkušené lyžaře. Čistý záběr a plné úhlení pro zkušené lyžaře. Lyže Rossignol Forza 60D V-TI nastavují nový standard pro pokročilý carving. Nadměrné rozměry v…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
8 400 Kč

Popis produktu

Použité lyže Rossignol Forza 60 TI pro zkušené lyžaře.

Čistý záběr a plné úhlení pro zkušené lyžaře. Lyže Rossignol Forza 60D V-TI nastavují nový standard pro pokročilý carving. Nadměrné rozměry v kombinaci se Supersize Sidecut podporují agresivní úhlení a maximální kontrolu díky vysokorychlostním obloukům. Tento inovativní tvar v souladu se závody ověřenou konstrukcí vám umožní létat ze zatáčky do zatáčky s plným nasazením, plnou kontrolou a maximální zábavou.
Závody prověřené tlumení PEFC certifikované jádro z topolového dřeva omezuje vibrace pro závodní stabilitu se zaměřením na udržitelnost.

Specifikace

SPECIFIKACE
Krojení:  130 - 75 - 112
Systém vázání: KONECT
PROFIL
Rocker:  ON TRAIL ROCKER
Konstrukce: RECTANGULAR SIDEWALL
MATERIÁL
Jádro: 

Poplar Woodcore

Vyztužení konstrukce: Titanal
TECHNOLOGIE

 

FLEX TIP TECHNOLOGY - Technologie, která umožňuje dosáhnout vyššího zrychlení při vjezdu do oblouku i výjezdu z něj. Toho je dosaženo speciální konstrukcí špičky lyže, která přenáší torzní síly do průhybu lyže.

LCT TECHNOLOGY - LINE CONTROL TECHNOLOGY - Inovace v oblasti závodních modelů World Cup - nová konstrukce LCT, která Vám bude zárukou jedinečné energie, plynulosti a stability za každých podmínek. Lyže mají středový pruh z karbonu, čímž je regulována flexe lyže a je zajištěna stabilita a plynulost jízdy.

POPLAR WOOD CORE - Jádro POPLAR WOOD je zárukou vyvážené kombinace nízké hmotnosti, pružnosti, energie, stability a energie.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.