ROSSIGNOL Experience W 78 CA Xpress + vázání Xpress W 10 GW 24/25

Novinka
Doporučujeme
Akce

Značka: ROSSIGNOL

EXPERIENCE 78 CA W jsou perfektní all-mountain dámské lyže pro jízdu na upravených svazích i po jejich stranách. Spolehlivá jízda na upravených svazích i hravé freeridové oblouky. Profil rockeru…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
11 490 Kč
10 340 Kč
-10%

Popis produktu

EXPERIENCE 78 CA W jsou perfektní all-mountain dámské lyže pro jízdu na upravených svazích i po jejich stranách. Spolehlivá jízda na upravených svazích i hravé freeridové oblouky. Profil rockeru vhodný do všech terénů, větší vykrojení, kombinace technologie Air Tip VAS a konstrukce LCT - to všechno je zárukou spolehlivého all-mountain výkonu a kontroly rychlosti.

Specifikace

SPECIFIKACE
Krojení:  125 - 78 - 111
Systém vázání: Xpress 10
PROFIL
Rocker:  ALL TERRAIN ROCKER
Profil: AIR TIP VAS
Konstrukce: CAP
MATERIÁL
Jádro:  POPLAR WOOD CORE
Vyztužení konstrukce: CARBON
TECHNOLOGIE
AIR TIP VAS Každý trik začíná u špičky lyže. Ikonická inovace Rossignol AIR TIP VAS snižuje hmotnost, absorbuje vibrace a zajišťuje spolehlivý kontakt se sjezdovkou a kontrolu v oblouku. Tlumicí prvek z materiálu visco filtruje nárazy a vibrace, stabilizuje lyži a zajišťuje spolehlivý přenos energie.
PROGRESSIVE SIDECUT Nový profil lyže pro moderní all-mountain lyžování. Vykrojení PROGRESSIVE je zárukou spolehlivého držení na hraně, hravosti, plynulosti jízdy v jakémkoliv terénu a všech sněhových podmínkách. Zakulacená špička a paty je zárukou okamžité reakce a spolehlivé kontroly oblouků v proměnlivých sněhových podmínkách.
ALL TERRAIN ROCKER Profil ALL TERRAIN je přizpůsoben pro všechny terény a všechny sněhové podmínky, je zárukou přesnosti na tvrdém sněhu a hravosti v prašanu. Delší a progresivnější krojení špičky a paty je přizpůsobení každému modelu a zajišťuje skvělý výkon ve všech terénech a za jakýchkoliv sněhových podmínek.
WOOD CORE Jádro POPLAR WOOD je zárukou vyvážené kombinace nízké hmotnosti, pružnosti, energie, stability a energie.
CAP Lyže s konstrukcí CAP jsou posíleny vrchní vrstvou ROSSITOP, která lyži obaluje od hrany až ke hraně druhé. Tato konstrukce pomáhá vytvořit lyže, které jsou velmi snadné k použití, pohodlné a odolné.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.