ROSSIGNOL Alltrack 70 GW W 23/24

Novinka
Akce

Značka: ROSSIGNOL

Lyžařské boty ALLTRACK 70 W představují revoluční splynutí energie, přesnosti a pohodlné chůze s anatomickým 102 mm kopytem. Boty jsou kompatibilní s podrážkami GripWalk a jsou tak zárukou…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
7 790 Kč
6 230 Kč

Popis produktu

Lyžařské boty ALLTRACK 70 W představují revoluční splynutí energie, přesnosti a pohodlné chůze s anatomickým 102 mm kopytem. Boty jsou kompatibilní s podrážkami GripWalk a jsou tak zárukou všestrannosti - jedinečného výkonu při sjezdu a výjimečného pohodlí při chůzi. Technologie vnějšího skeletu Generative Design Grid a vnitřní botičky OptiSensor 3D Thinsulate™ Platinum jsou zárukou dokonalého obklopení chodidla, komfortu, tepelné izolace a opory.

Boty nají podpatěnku GRIP WALK.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka (mm): 102
Flex index 70
SKELET
Technologie skeletu:  Generative Design Grid
Materiál - skořepina: Polyether
Mezipodešev: PU
VNITŘNÍ BOTIČKA
Technologie: Woman Thermo Optisensor 3D T1
Popruh (mm): 40
Jazyk: Power Wrap
Schránka na prsty z jednoho dílu
PŘEZKY
Technologie: 100% Aluminium
Nastavení: 4 Micro
Další vlastnosti: Nastavitelné zuby 3 polohy
TECHNOLOGIE
Diagonal Buckles Diagonal buckles - Patentované diagonální přezky jsou orientované v diagonálním směru, čímž poskytují efektivnější a pohodlnější stáhnutí skeletu
Women Liner Women liner - Lyžařské boty pro ženy mají botičky zkonstruované podle tvaru ženského chodidla. Mají více otevřený tvar a jsou pohodlnější. Polstrování horní části skeletu je pružnější, aby snižovalo nepohodlí okolo lýtka. Materiál podšívky je velmi měkký a pohodlný.
HIKE MODE 2.0 Nový, optimalizovaný režim HIKE, širší oblast vstupu v zadní části skeletu, menší úhel rotace a skvělá mobilita při výstupu (50⁰ ROM). Kovový zamykací mechanismus a inzert ve spodní části skeletu jsou zárukou lepší opory zadní části chodidla a zároveň špičkového přenosu energie při sjezdu.
Thinsulate Platinum Thinsulate platinum - This very thin fibre is used mainly in clothing thanks to its elasticity which supports freedom of movement. In a liner, it works ideally with the other materials to provide perfect foot support for great skiabil.
Dedicated Women's Cuff Dedicated Women's Cuff - Horní část skeletu má speciální tvar přizpůsobený ženskému tvaru lýtka. Komín boty je nižší s mírným výřezem v zadní části – tulipánový tvar pro větší pohodlí.
DUAL CORE TECHNOLOGY Nová metoda "power injection" spočívá v současném vstřikování dvou druhů plastových materiálů. Tento unikátní proces zajišťuje spolehlivý přenos energie a pomáhá vytvářet dokonale padnoucí botu. Proces vstřikování umožňuje vytvořit sendvičovou konstrukci DUAL CORE, která při jízdě zaručuje lepší odraz, reakčnost a kontrolu v oblouku.
GENERATIVE DESIGN GRID Nový, progresivní přístup, který využívá generativního designu a vytváří tak "ideální" tvar lyžařské boty. Hlavní důraz je kladen na snížení tloušťky skeletu a snížení celkové hmotnosti boty. Nový skelet GENERATIVE DESIGN GRID zajišťuje spolehlivou oporu, sníženou hmotnost a zároveň dostatek energie.  
REGULAR FIT Lyžařské boty varianty REGULAR FIT se představují ve speciálně přizpůsobené, 102 mm šířce pro dámy. Tyto boty se hodí pro rekreační lyžařky, které touží po komfortu a dobré opoře chodidla.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.