ROSSIGNOL Alltrack 110 22/23

Akce
Výprodej

Značka: ROSSIGNOL

Nové lyžařské boty ALLTRACK 110 vznikly spojením jedinečné energie, přesnosti, skvělého výkonu při chůzi výstupu v anatomicky tvarované 102mm široké variantě. Díky kompatibilitě s WTR podrážkami jsou…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
7 990 Kč
4 790 Kč
-40%

Popis produktu

Nové lyžařské boty ALLTRACK 110 vznikly spojením jedinečné energie, přesnosti, skvělého výkonu při chůzi výstupu v anatomicky tvarované 102mm široké variantě. Díky kompatibilitě s WTR podrážkami jsou tyto boty velmi všestranné a díky systému ski-hike poskytují pohodlí při sjezdu i chůzi. Technologie skeletu Sensor Grid a vnitřní botičky OptiSensor 3D Thinsulate™ optimalizují obalení chodidla, poskytují vysokou úroveň komfortu, tepelné izolace a opory pro nohu.

Specifikace

SPECIFIKACE
Šířka (mm): 102
Flex index 110
SKELET
Technologie skeletu:  Generative Design Grid
Materiál - skořepina: Polyurethane
Mezipodešev: PU
VNITŘNÍ BOTIČKA
Technologie: Thermo Optisensor 3D T3
Popruh (mm): 40
Jazyk: Power Wrap
Schránka na prsty z jednoho dílu
PŘEZKY
Technologie: 100% Aluminium
Nastavení: 4 Micro
Další vlastnosti: Nastavitelné zuby 3 polohy
TECHNOLOGIE
DUAL CORE TECHNOLOGY Nová metoda "power injection" spočívá v současném vstřikování dvou druhů plastových materiálů. Tento unikátní proces zajišťuje spolehlivý přenos energie a pomáhá vytvářet dokonale padnoucí botu. Proces vstřikování umožňuje vytvořit sendvičovou konstrukci DUAL CORE, která při jízdě zaručuje lepší odraz, reakčnost a kontrolu v oblouku.
Thinsulate® Insulation Thinsulate® Insulation -  Vynikající zateplení bot díky použití THINSULATE® technických vláken, která vyvinula společnost 3M. Termografické studie v našich laboratořích dokazují, že THINSULATE® poskytuje nejlepší tepelnou izolaci, jaká je v současnosti na trhu dostupná. Velmi tenká vlákna, která nemají vliv na technické vlastnosti botiček v lyžařských botách, ale umožňují dokonale obalit nohu a zlepšit tak pohodlí a cit.
HIKE MODE 2.0 Nový, optimalizovaný režim HIKE, širší oblast vstupu v zadní části skeletu, menší úhel rotace a skvělá mobilita při výstupu (50⁰ ROM). Kovový zamykací mechanismus a inzert ve spodní části skeletu jsou zárukou lepší opory zadní části chodidla a zároveň špičkového přenosu energie při sjezdu.
Diagonal Buckles Diagonal buckles - Patentované diagonální přezky jsou orientované v diagonálním směru, čímž poskytují efektivnější a pohodlnější stáhnutí skeletu
GENERATIVE DESIGN GRID Nový, progresivní přístup, který využívá generativního designu a vytváří tak "ideální" tvar lyžařské boty. Hlavní důraz je kladen na snížení tloušťky skeletu a snížení celkové hmotnosti boty. Nový skelet GENERATIVE DESIGN GRID zajišťuje spolehlivou oporu, sníženou hmotnost a zároveň dostatek energie
Thermo Optisensor 3D T3 Vnitřní botičky THERMO OPTISENSOR 3D jsou zárukou jedinečného komfortu, tepelné izolace a opory. Verze T3 je zárukou vyššího komfortu, pohyblivosti a spolehlivého obalení chodidla.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.