NORDICA Enforcer 88 + vázání Salomon Warden 13 21/22

Použité

Značka: NORDICA

Použitá all mountain lyže na upravenou i neupravenou sjezdovku pro středně pokročilé lyžaře. Výkonný a přesný Enforcer 88 touží po otočení. Lyžaři, kteří tráví většinu času na tratích, milují její…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
3 900 Kč

Popis produktu

Použitá all mountain lyže na upravenou i neupravenou sjezdovku pro středně pokročilé lyžaře.

Výkonný a přesný Enforcer 88 touží po otočení. Lyžaři, kteří tráví většinu času na tratích, milují její stabilitu a zálibu v rychlosti. Vyzbrojena užším středem spáruje celodřevěné jádro se dvěma plechy a karbonovými výztuhami, které se táhnou po celé délce lyže. Kromě tlumení vibrací pro obzvláště hladkou jízdu to vytváří energické lyže, které jsou výjimečně citlivé a rychlé od hrany k hraně. Jeho špička s brzkým nárůstem a mírný rocker na ocasu zvyšují všestrannost, nabízejí hbitý postoj a schopnost snadno absorbovat nerovnosti. A přestože se jedná o nejnovější přírůstek do kolekce Enforcer, tato lyže má již pověst lyže, která zvyšuje sebevědomí, výkon a zábavu. Vyryj svůj podpis po celé hoře s Enforcer 88.

Specifikace

Technologie: Wood core
Sandwich
Geometrie (mm): 121 / 88 / 109 při 172 cm
Vázání:

Salomon Warden 13

DIN 4 - 13

Lyže jsou zkontrolovány a opraveny v odborném servisu WINTERSTEIGER, jsou 100% funkční a poskytujeme na ně záruku 12 měsíců.

Dodaná lyže se může mírně lišit od fotografie produktu, například drobnými oděrky nebo škrábanci na povrchu lyže, které ale nemají vliv na její funkčnost.

Upozorňujeme, že lyže nemusí být vystaveny na prodejně. Pro ověření nás můžete kontaktovat na repasport@repasport.cz

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.