HEAD Formula 120 MV GW 23/24

Použité

Značka: HEAD

Použité pánské sportovní boty.Head Formula 120 MV GW využívá znalosti ze závodů, které vedou k výkonnosti na vysoké úrovni v kombinaci s pohodlným, přizpůsobitelným střihem a Bootfitting, tedy…

Celý popis
Zvolte variantu
28
Skladem
3 200 Kč

Popis produktu

Použité pánské sportovní boty.
Head Formula 120 MV GW využívá znalosti ze závodů, které vedou k výkonnosti na vysoké úrovni v kombinaci s pohodlným, přizpůsobitelným střihem a Bootfitting, tedy maximální přizpůsobení / individualizace lyžařských bot, který si pochvalují všichni lyžaři.
Model Head Formula 120 MV GW je k dispozici se 100 mm kopytem, má rozšířenou špičku pro usazení prstů a balanční postoj Race, který umožňuje lyžařům být více soustředění. Skořepina má nastavitelnou flexi v rozmezí 130 až 120, možnost vyrovnání manžety a čtyři nízkoprofilové přezky Spine-Flex s možností mikronastavení. Vložka 3D Pro Formula má patu a kotník podporující systém Liquid Fit a 50 mm pásek na suchý zip pro sportovní obepnutí.

Specifikace

Flexe: 120
Přezky: 4x hliníková přezka
Podrážka: GripWalk
Šířka: 100 mm
Boty jsou 100% funkční a poskytujeme na ně záruku 12 měsíců.

Dodané boty se mohou mírně lišit od fotografie produktu, například drobnými oděrky nebo škrábanci na povrchu boty, které ale nemají vliv na jejich funkčnost.

Upozorňujeme, že boty nemusí být vystaveny na prodejně. Pro ověření nás můžete kontaktovat na repasport@repasport.cz

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.