GIRO Tenaya Spherical Mat Black 24/25

Značka: GIRO

GIRO Tenaya Spherical je špičková lyžařská helma, která spojuje nejnovější bezpečnostní technologie s vysokým komfortem a moderním designem. Díky technologii Spherical MIPS nabízí vysokou ochranu…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
6 999 Kč

Popis produktu

GIRO Tenaya Spherical je špičková lyžařská helma, která spojuje nejnovější bezpečnostní technologie s vysokým komfortem a moderním designem. Díky technologii Spherical MIPS nabízí vysokou ochranu před rotačními silami při pádech, což je klíčové pro bezpečnost lyžařů. Helma je konstruována z lehkých a pevných materiálů, které zajišťují pohodlné nošení po celý den na svahu. Systém ventilace efektivně reguluje proudění vzduchu a udržuje optimální teplotu uvnitř helmy. Díky snadnému nastavení velikosti lze GIRO Tenaya Spherical individuálně přizpůsobit každému uživateli, což zvyšuje pohodlí a bezpečnost během lyžařských aktivit. Tato helma je ideální volbou pro náročné lyžaře, kteří hledají spojení nejvyšší ochrany, komfortu a špičkového designu.

Specifikace

  • Spherical MIPS:

    • Jedná se o helmě vybavenou technologií Spherical MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), která poskytuje pokročilou ochranu proti nárazům a snižuje rotační síly působící na hlavu při pádech z různých úhlů.
  • Konstrukce a materiály:

    • Helma je navržena s důrazem na odolnost a lehkost. Použité materiály poskytují pevnost a zároveň minimalizují celkovou váhu, což přispívá k pohodlnému nošení po celý den.
  • Ventilace:

    • Systém ventilace GIRO Tenaya Spherical efektivně reguluje proudění vzduchu, což pomáhá udržovat příjemnou teplotu uvnitř helmy a minimalizuje přehřátí během aktivního lyžování.
  • Nastavitelnost a pohodlí:

    • Helma je vybavena pokročilým systémem nastavení velikosti, který umožňuje uživatelům individuálně přizpůsobit fit helmy podle svých potřeb. Tento systém přispívá k maximálnímu pohodlí a bezpečí během sportovních aktivit.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.