GIRO Neo Jr. MIPS Ano Lime 24/25

Značka: GIRO

GIRO Neo Jr. MIPS Ano Lime představuje ideální kombinaci bezpečnosti, pohodlí a atraktivního designu pro mladé lyžaře. Tato helma je vybavena pokročilou MIPS technologií, která chrání mozky před…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
3 499 Kč

Popis produktu

GIRO Neo Jr. MIPS Ano Lime představuje ideální kombinaci bezpečnosti, pohodlí a atraktivního designu pro mladé lyžaře. Tato helma je vybavena pokročilou MIPS technologií, která chrání mozky před rotačními silami při pádech, což je klíčové pro bezpečnost dětí na svahu. S živou barvou, která zajišťuje dobrou viditelnost, a efektivním ventilačním systémem nabízí GIRO Neo Jr. optimální podmínky pro komfortní a bezpečné lyžování.

Specifikace

  • MIPS technologie: Helma je vybavena MIPS (Multi-directional Impact Protection System), která pomáhá chránit mozky před rotačními silami při pádech, což je zvláště důležité pro bezpečnost dětí.

  • Design: Barva Ano Lime (limetková) přináší živý a viditelný design, který zvyšuje bezpečnost a zároveň je moderní a atraktivní.

  • Ventilace: Efektivní ventilační systém s různými ventilacemi umožňuje optimální proudění vzduchu, aby se hlava udržovala chladná a suchá během celého dne na svahu.

  • Pohodlí a bezpečnost: Helma je navržena s ohledem na pohodlí dětí, s pohodlnou vnitřní výstelkou a jednoduchým systémem nastavení velikosti, který umožňuje přesné přizpůsobení.

  • Bezpečnostní konstrukce: Konstrukce helmy poskytuje vysokou úroveň ochrany při nárazech a pádech, což je klíčové pro bezpečnost mladých lyžařů.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.