GIRO Avera MIPS Mat Rose 24/25

Novinka
Doporučujeme

Značka: GIRO

GIRO Avera MIPS Matte Rose představuje spojení elegance a bezpečnosti ve světě lyžování pro ženy. Tato helma nejenže zaujme svým moderním matným růžovým designem, ale také nabízí pokročilou ochranu…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
3 599 Kč

Popis produktu

GIRO Avera MIPS Matte Rose představuje spojení elegance a bezpečnosti ve světě lyžování pro ženy. Tato helma nejenže zaujme svým moderním matným růžovým designem, ale také nabízí pokročilou ochranu díky integrované technologii MIPS, která chrání mozky před rotačními silami při pádech. S efektivním ventilačním systémem a jednoduchým nastavením velikosti poskytuje GIRO Avera MIPS komfort a bezpečnost po celý den na svahu. Podívejme se blíže na klíčové vlastnosti této helmy a to, proč je ideální volbou pro váš příští lyžařský zážitek.

Specifikace

  • MIPS technologie: Helma je vybavena MIPS (Multi-directional Impact Protection System), která redukuje rotační síly při pádech a tím pomáhá chránit mozku před poraněním.

  • Ventilace: Má efektivní ventilační systém s množstvím ventilů, které umožňují optimální proudění vzduchu, aby se udržovala hlava chladná a suchá i během intenzivních aktivit na svahu.

  • Fit System: GIRO Avera MIPS je vybavena pokročilým systémem nastavení velikosti, který umožňuje jednoduché a přesné přizpůsobení helmy k vaší hlavě.

  • Bezpečnostní konstrukce: Konstrukce helmy je navržena tak, aby poskytovala vysokou úroveň ochrany při nárazech a pádech, zatímco zachovává nízkou váhu a komfort pro celodenní nošení.

  • Design: Je k dispozici v matném růžovém provedení, které je elegantní a zároveň viditelné na svahu, což zvyšuje bezpečnost a styl lyžařky.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.