FISCHER Travers GR 21/22

Použité

Značka: FISCHER

Použité skialpové boty Travers GR splňují všechny potřeby pro dokonalý zážitek ze skialpové túry. V režimu chůze se jedná o extrémně lehké boty o hmotnosti 1 080 g, které nabízí rozsah kloubu až 80…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
4 900 Kč

Popis produktu

Použité skialpové boty Travers GR splňují všechny potřeby pro dokonalý zážitek ze skialpové túry. V režimu chůze se jedná o extrémně lehké boty o hmotnosti 1 080 g, které nabízí rozsah kloubu až 80 stupňů pro snazší stoupání. Pevná grilamidová skořepina, odolná botička a jedinečný BOA Fit System zaručují vynikající přenos síly při sjezdu. Dobrodružství čeká!

Specifikace

Šířka skeletu: 100 mm
Full Rubber Sole Celá spodní část boty je pokryta odolnou gumovou podrážkou, která je připravena i na technicky nejsložitější alpské výstupy.
Boa Fit System Umožňuje snadné, lehké a na milimetry přesné nastavení boty. Nazouvání a vyzouvání je taktéž velmi jednoduché.
Original Dynafit Inserts Zaručená kompatibilita se všemi Tech-vázáními a vysoká odolnost proti opotřebení. Ověřeno na základě dlouholetých zkušeností.
Lace Frame System Speciální konstrukce skeletu umožňuje v kombinaci s Boa Closure System dokonalé usazení nohy v botě a přináší maximum komfortu.
Phatt Maxx Tour Díky šířce 45 mm vede Phatt Maxx Tour k dokonalému uzávření manžety a tím k nejlepšímu přenosu síly při sjezdu
Somatec Přirozená poloha do V umožňuje lyžařům ovládat své lyže s absolutní přesností.
SLIDER BUCKLE
K otevření nebo zavření přezky stačí jeden pohyb, což přináší rychlou změnu z režimu stoupání do režimu sjezdu. Navíc lze přezku uzamknout v otevřené poloze.
Hide Ride Lock Mode HIKE: maximální volnost pohybu manžety, takže můžete snadno chodit. RIDE: manžeta je zablokována vzadu, flexe v přední části zůstává měkká pro perfektní jízdu v prašanu. LOCK: manžeta je zablokována pro maximální výkon na sjezdovce.
LACE LINER
Vnitřní botičky s tkaničkami poskytují kompaktní usazení ve skeletu boty, zejména pro oblast nártu a paty.
VELCRO SPOILER Spoiler je připevněn k botičce suchým zipem a lze jej individuálně nastavit. Vyšší spoiler pro větší podporu, nižší spoiler pro nižší polohu lýtka, bez spoileru pro menší náklon dopředu.

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.