FISCHER Transalp TS 22/23

Použité

Značka: FISCHER

Skialpinistické lyžiarky Fischer Transalp TS jsou vynikající volbou pro začínající skialpinisty, kteří hledají rozumný kompromis mezi kvalitním botou a výhodnou cenou. Lyžařka je z nové série Fischer…

Celý popis
Zvolte variantu
Skladem
4 900 Kč

Popis produktu

Skialpinistické lyžiarky Fischer Transalp TS jsou vynikající volbou pro začínající skialpinisty, kteří hledají rozumný kompromis mezi kvalitním botou a výhodnou cenou. Lyžařka je z nové série Fischer Transalp pro sezónu 2021/2022. Kompletně přepracovaný skelet lyžáky s velmi komfortní botičkou se systémem Power Buckle. Skelet lyžařky je vyroben z PU stabilního a materiálu.Takmer neomezený rozsah pohybu a snadné nastavení jednou rukou umožňuje efektivně a hospodárně překonat i ty nejdelší svahy. Určíte Vás zajímá i Flex Index této lyžařky, avšak Fischer tento údaj nikdy při svých modelech skialpových lyžáků neuvádí, my jsme si lyžařku otestovali a odhadem iz jiných modelů můžeme říci, že Flex Index je někde na úrovni 90-100 (je to však náš odhad).

Specifikace

  • Nová vnitřní velmi komfortní bota se systémem Power Buckle
  • Double Lock Ski / Walk pro absolutní jistotu aretace
  • Jednoduché ovládání jednou rukou
  • Rozsah pohybu komína je 80 °
  • Šířka pro chodidla 100 mm
  • Hmotnost: 1380 g při velikosti 26,5 MP
Šířka skeletu 100 mm
Full Rubber Sole Celá spodní část boty je pokryta odolnou gumovou podrážkou, která je připravena i na technicky nejsložitější alpské výstupy.
Active Fit Zones Liner Inovativní vnitřní botička, která se aktivně stará o komfort, přenos sil a flexi.
Power Buckles System Nastavitelná konstrukce aretace skeletu, pro komfort při výstupu a kompaktní tvar s dokonalým přenosem sil ve sjezdu.
Double Lock Ski/Walk Odpružený, dvojitý zajišťovací mechanismus se postará o to, aby poloha pro lyžování zůstala za jakékoliv situace bezpečně uzamčena a nedocházelo k žádnému náhodnému uvolnění do režimu pro chůzi.
Adjustable Forward Lean Nově vyvinutý mechanismus dovoluje snadné nastavení předního náklonu na 14° nebo 17°. Nastavení na 14° je více neutrální a zameřené na komfort při lyžování, úhel 17° je vhodnejší pro agresivnější lyžařský styl.
Original Dynafit Inserts Zaručená kompatibilita se všemi Tech-vázáními a vysoká odolnost proti opotřebení. Ověřeno na základě dlouholetých zkušeností.
Lace Liner Vnitřní botičky s tkaničkami poskytují kompaktní usazení ve skeletu boty, zejména pro oblast nártu a paty.
 

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.