DYNASTAR E Lite 7 + vázání Xpress 11 GW 24/25

Novinka
Doporučujeme
Akce

Značka: DYNASTAR

Dámská lyže Dynastar E Lite 7 vyvažuje silnou hranu s hladkou jízdou, která pohlcuje vibrace a terénní variace pro kontrolovaný carving pokročilými lyžaři. Hybridní jádro využívá směs dřeva a…

Celý popis
Seřízení vázání ZDARMA (biometrické údaje vyplníte během objednávky).
Zvolte variantu
Skladem
15 990 Kč
14 390 Kč
-10%

Popis produktu

Dámská lyže Dynastar E Lite 7 vyvažuje silnou hranu s hladkou jízdou, která pohlcuje vibrace a terénní variace pro kontrolovaný carving pokročilými lyžaři. Hybridní jádro využívá směs dřeva a polyuretanu k pohlcování vibrací, zatímco náš design V-Tech přenáší sílu na hrany a snižuje hmotnost švihu pro agilní pocit.
Plná konstrukce bočnice nabízí výkonnou kontrolu hran v celém oblouku.

Specifikace

SPECIFIKACE
Krojení: 124 - 75 - 109
Materiál:  Woodcore-Poplar,Fiberglass,
Konstrukce: Sandwich
TECHNOLOGIE
HYBRID POPLAR OBOUSMĚRNÉ PU JÁDRO Technologie Hybrid Core je kombinována s Bi Directionnal Topolovým jádrem, přičemž směr dřevěných vláken je střídavě vertikální pro lepší odolnost vůči stlačení a horizontální pro dynamickou reakci ve flexi. 
TIP ROCKER Rocker pouze střední špička. Usnadňuje ploché otáčení a zároveň kombinuje měkkost a toleranci v zatáčkách. Rocker je umírněn tak, že jakmile je lyže na hraně, lyže pracuje v oblouku po celé délce kontaktu hran.
 SANDWICHOVÁ KONSTRUKCE PLNÉ BOČNICE Díky konstrukci FULL SIDEWALL pomáhají svislé okraje po celé délce od špičky po patku maximalizovat přilnavost, přesnost, rovnováhu a sílu.
V TECH Přímo z továrny v Sallanches v údolí Mont Blanc je tato nová technologie podpořena zesílenými rameny, které poskytují tuhost, sílu a torzní kontrolu nad tělem lyže a zároveň uvolňují končetiny. To umožňuje snížit hmotnost špičky a ocasu, což má za následek zvýšení komfortu a obratnosti.

 

 

Dotaz na produkt

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.